Ново партньорство и ново начало

28 Nov

Ново партньорство и ново начало

„И най-дългият поход започва с първата крачка“ казват древните китайци, а шотландците са увековечили процесът на ходене с национален герой – „Johnnie Walker“. Днес, когато в походът ни към професионален перфекционизъм се включи изключително важен пътешественик, можем с радост и гордост да съобщим, че името на дружеството ни е „Луков, Горчев и Даскалов“.

Добромир Даскалов извървя нелек път от юрисконсулт, помощник съдебен изпълнител, премина през двегодишната сага от началото до завършека на конкурса за частни съдебни изпълнители, за да бъде заслужено поздравен със служебния си знак на съдебен изпълнител. Г-н Даскалов положи клетва като ЧСИ на 22.11.2013г. На 25.11.2013г. той прие поканата на ДЗЗД „Луков и Горчев“ да се присъедини към организацията като пълноправен партньор и съдружник, събитие, което бе санкционирано с изменение на дружествения договор.

На 28.11.2013 г. дружеството в разширения си състав посрещна видни представители на професията на традиционния си форум „Изпълнителното производство в България“, организиран съвместно с „Дружество Европейско право“ в Гранд хотел Хебър гр. Пазарджик. Форумът беше уважен от представители на адвокатската и съдийската професия, банкери и банкови юрисконсулти. Основната тема, презентиарана от съдия Дияна Митева от ОС Варна, „Изпълнение по реда на Закона за особените залози. Конкуренция при зипълненеи по ГПК и ЗОЗ“ беше посрещната с подчертан професионален интерес.

На форумът беше представена корпоративната структура на дружеството като новаторска идейна концепция за функционална синергия при упражняването на свободна правна професия.

Write a Reply or Comment